Områdesvisning söndag den 11 mars kl 12-13. Sjövillorna, Glasberga.

SJÖVILLORNA – med miljön i fokus. Solceller som standard och fri elbil från Volkswagen under ett år. Sju unika villor med fantastisk utsikt över Glasbergasjön.

Nu planeras det för fullt för Glasberga Sjöterrass med adress Båtsman Lobergs gata. Området kommer att bestå av både villor och radhus med mycket sjönära läge vid Glasbergasjön. Tanken här är att skapa ett område med varierade hustyper och vacker arkitektur med miljön i fokus.

Projektet kommer att ha stor vikt på miljö och varje hus förses därför med solpaneler och uttag för elbil. Du som köper ett hus här får inte bara ett vackert boende med hög standard – du får också en fri elbil under ett helt år. De 170 kvm stora sjövillorna som är designade av Arkitektbruket är fördelade på två luftiga plan och ligger vackert längs Glasbergasjöns strandkant. Husets träfasad i kombination med de generösa fönsterpartierna skapar både harmoni och rymd.

Sjövillan har i sitt grundutförande fyra rymliga sovrum, men kan lätt byggas om till fem. I huset är köket och braskaminen lika givna favoritplatser som det stora träaltanen som vetter mot sjön. Tack vare takets unika byggnadsintegrerade solcellslösning från Soltech Energy genereras el utan att kompromissa med vare sig funktion eller estetik. I samarbete med Volkswagen erbjuder vi även dig som köper ett hus här en fri elbil under hela det första boendeåret. Vid tillträdet till huset väntar en Volkswagen e-up vid eluttaget för elbil som självklart finns installerat i huset. Försäkring, trängselavgifter och en minimal fordonsskatt är det enda du som ny villaägare behöver betala.

Våra miljösmarta sjövillor är belägna i familjevänliga Glasberga som omges av åkrar, ängar och skogsområden. I området finns två förskolor, temalekplats och bollplan. För att göra miljön extra trygg tillämpas ”Lugna-gatan-principen” med anpassad gatu- och trafikmiljö. På några minuters avstånd finns all service i form av butiker och restauranger vid Morabergs handelsplats.

Välkommen hem!

SÄLJFOLDER SJÖVILLORNA – GLASBERGS SJÖTERRASS

Inga kommentarer

Kommentarer är avstängda.