Nu säljstartar vi Sjövillorna! Med miljön i fokus.

Fri elbil och solceller som standard.
Sju exklusiva villor med fantastisk utsikt över Glasbergasjön.

Nu planeras det för fullt för Glasberga Sjöterrass med adress Båtsman Lobergs gata. Området kommer att bestå av både villor och radhus med mycket sjönära läge vid Glasbergasjön. Tanken här är att skapa ett område med varierade hustyper och vacker arkitektur med miljön i fokus. Projektet kommer att ha stor vikt på miljö och varje hus förses därför med solpaneler och uttag för elbil. Du som köper ett hus här får inte bara ett vackert boende med hög standard – du får också en fri elbil under ett helt år. De 255 kvm stora sjövillorna som är exklusivt designade ligger vackert längs Glasbergasjöns strandkant. Husets fasad med inslag av både puts och trä i kombination med de generösa fönsterpartierna skapar både harmoni och rymd. Sjövillan har i sitt grundutförande fyra rymliga sovrum, men kan lätt byggas om till sex. I huset är köket samt det rymliga ljusa vardagsrummet givna favoritplatser som den stora träaltanen som vetter mot sjön.

Tack vare takets unika byggnadsintegrerade solcellslösning från Soltech Energy genereras el utan att kompromissa med vare sig funktion eller estetik. I samarbete med Volkswagen erbjuder vi även dig som köper ett hus här en fri elbil under hela det första boendeåret. Vid tillträdet till huset väntar en Volkswagen e-up vid eluttaget för elbil som självklart finns installerat i huset. Försäkring, trängselavgifter och en minimal fordonsskatt är det enda du som ny villaägare behöver betala. Våra miljösmarta sjövillor är belägna i familjevänliga Glasberga som omges av åkrar, ängar och skogs- områden. I området finns två förskolor, temalekplats och bollplan. För att göra miljön extra trygg tillämpas ”Lugna-gatan-principen” med anpassad gatu- och trafikmiljö. På några minuters avstånd finns all service i form av butiker och restauranger vid Morabergs handelsplats. Sjövillorna har ett privat läge och ligger vid en lokalgata som avslutas vid en vändplan. Husen är cirka 255 kvm fördelat på 9 rum och kök i två plan och i anslutning till entrén finns carport med förråd. Tomterna blir färdigställda med gräsmatta och stenbelagd gångväg till entrén.

Inga kommentarer

Kommentarer är avstängda.