SLUTSÅLT! 21 radhus sjönära radhus. Fri elbil och solceller som standard

LOBERG & ASTRID – GLASBERGA SJÖTERRASS 21 radhus med miljön i fokus. Fri elbil och solceller som standard.

Nu planeras det för fullt för Glasberga Sjöterrass med adress Båtsman Lobergs gata och Astrid Lööfs gata. Området kommer att bestå av både villor och radhus med mycket sjönära läge vid Glasbergasjön.

Tanken här är att skapa ett område med varierade hustyper och vacker arkitektur med miljön i fokus. Projektet kommer att ha stor vikt på miljö och varje hus förses därför med solpaneler och egen laddstation för elbil. Du som köper ett hus här får inte bara ett vackert boende med hög standard – du får också en fri elbil under ett helt år. Radhusen finns i tre utförande där du kan välja mellan en yta på 112 kvm – 130 kvm.

Husens fasader har inslag av både puts och trä med nyanser i varierade varma gråa toner samt plåtdetaljer i grå nyans. Samtliga radhus har egen trädgård samt parkeringsplats för 2 bilar per hushåll. I området finns även ytterligare parkering. Bara några minuter från husen ligger områdets nyanlagda temalekplats.

Tack vare takets unika byggnadsintegrerade solcellslösning från Soltech Energy genereras el utan att kompromissa med vare sig funktion eller estetik. I samarbete med Volkswagen erbjuder vi även dig som köper ett hus här en fri elbil under hela det första boendeåret. Vid tillträdet till huset väntar en Volkswagen e-up vid eluttaget för elbil som självklart finns installerat i huset. Försäkring, trängselavgifter och en minimal fordonsskatt är det enda du som ny husägare behöver betala.

Våra miljösmarta radhus är belägna i familjevänliga Glasberga som omges av åkrar, ängar och skogsområden. I området finns två förskolor, temalekplats och bollplan. För att göra miljön extra trygg tillämpas ”Lugna-gatanprincipen” med anpassad gatu- och trafikmiljö. På några minuters avstånd finns all service i form av butiker och restauranger vid Morabergs handelsplats. Välkommen hem!

Inga kommentarer

Kommentarer är avstängda.