Hyr toppmoderna kontorslokaler i vårt nya kontor!

Nu erbjuder vi toppmoderna, ljusa, flexibla kontorslokaler i bästa skyltläget mot E20 vid infarten till Nykvarns kommun. Fastigheten kommer att ha ytor för kontor, proffsbutik och handel (ej mat). Tillgänglig yta från ca 50 – 1 920 kvm. Som hyresgäst får du här ett av regionens bästa läge med möjlighet att påverka lokalerna både vad gäller planlösning och ytskikt. Vi vill tillsammans med er, skapa den bästa lösningen för just er verksamhet. I hyran ingår; skyltplats på byggnadens tak mot E20, parkeringsplats samt tillgång till 16 laddstolpar. Läget är invid expansiva handels- och industriområdet Mörby där bland annat XL Bygghandel samt DollarStore är etablerade.

Fastigheten är under uppbyggnad och beräknad inflytt är under Q2 2020. Filmen nedan visar området där kontoret ligger.

MER INFORMATION OM LOKALERNA FINNS HÄR

Är du intresserad kontaktar du sanharib.demirdag@paradoumo.se

Inga kommentarer

Kommentarer är avstängda.