Slutfört – 16 radhus Glasberga Sjöstad, Södertälje

Det första huset står klart för inflyttning sommaren 2018. Radhusen på Tobaksgatan är väl anpassade för ett bekvämt boende med villakänsla. Nybyggt och toppmodernt utifrån och in med väl genomtänkta materialval. Närheten till härliga promenadstråk och Glasbergasjön bjuder in till både skön avkoppling och bad.
Totalt planerar vi för 16 bostadsrätter fördelade i fyra separata hus med egen uteplats. Husen har varierande planlösning med boendeyta på ca 140 kvm fördelade på 6 rum och kök. Planlösningen är väl genomtänkt med öppna ytor och generöst vardagsrum med stora fönster som ger ett bra ljusinsläpp.

Materialvalen håller hög standard och bland annat har samtliga golv trestavig ekparkett. Socklarna är i vitmålad furu och de stadiga fönsterbänkarna i vit marmor. Badrummen har golv i mörkgrå klinker och väggar i vitt kakel. Köket är från Puustelli med stilrent vita luckor. I de flesta lägenheter kan du välja att ha fyra sovrum, eller tre sovrum varav ett master bedroom med en stor walk in closet.

Category

Bostadsutveckling