Solhöjdens Utsikt, Tumba. Ca 90 bostäder, villor och radhus.

I Solhöjden växer ett trivsamt barnvänligt bostadsområde fram med moderna och genomtänkta hem som har både närhet till natur, service och kommunikationer. Bostäderna på Solhöjdens utsikt är anpassade för ett bekvämt villaliv. Nybyggt och toppmodernt utifrån och in gör att du kan lägga tiden på annat än renovering. Närheten till härliga promenadstråk och Tullingesjön bjuder istället in till både skön avkoppling och bad. Här finns även en gästhamn och café.

Totalt kommer området bestå av cirka 90 bostäder som byggs i två olika etapper. Den första etappen består av 37 villor varav enplanshus och tvåplanshus om 104 kvm respektive 144 kvm. Planlösningen är väl genomtänkt med öppna ytor och uppskattade inslag som tvättstuga, klädkammare och generöst vardagsrum med stora fönster som ger ett bra ljusinsläpp.

Husen på Solhöjdens utsikt har sålts med totalentreprenad vilket innebär att man får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Samtliga bostäder säljs till ett fast pris, utan budgivning. Husleverantör av samtliga hus är den svenska hustillverkaren A-Hus.

KORT FAKTA

Området utvecklas i två etapper med totalt cirka 90 bostäder varav den första etappen med 37 villor är slutsåld och samtliga hus på plats. Andra etappen består av totalt 53 brf-radhus. Försäljningen av radhusen delas upp i två omgångar varav den första är slutsåld. Försäljningen av det sista 32 radhusen startar upp under augusti men redan nu kan man lämna sitt intresse till ansvarig mäklare.

Category

Byggstyrning