Endast 1 hus kvar! Solhöjdens Utsikt, Tumba. Ca 90 bostäder, villor och radhus.

I Solhöjden växer ett trivsamt barnvänligt bostadsområde fram med moderna och genomtänkta hem som har både närhet till natur, service och kommunikationer. Husen på Solhöjdens utsikt är anpassade för ett bekvämt villaliv. Nybyggt och toppmodernt utifrån och in gör att du kan lägga tiden på annat än renovering. Närheten till härliga promenadstråk och Tullingesjön bjuder istället in till både skön avkoppling och bad. Här finns även en gästhamn och café.

Totalt kommer området bestå av cirka 90 bostäder som byggs i två olika etapper. Nu startar vi upp med den första etappen då vi bygger 37 villor varav enplanshus och tvåplanshus om 104 kvm respektive 144 kvm. Planlösningen är väl genomtänkt med öppna ytor och uppskattade inslag som tvättstuga, klädkammare och generöst vardagsrum med stora fönster som ger ett bra ljusinsläpp.

KORT FAKTA

Området utvecklas i två etapper med totalt cirka 90 bostäder varav den första etappen med 37 villor säljstartas under våren 2017. Husen på Solhöjdens utsikt säljs med totalentreprenad vilket innebär att man får ett pris där bygglovskostnader, schaktning, byggnation, anslutning till el och vatten, försäkringar och besiktning ingår. Samtliga bostäder säljs till ett fast pris, utan budgivning. Husleverantör av samtliga hus är den svenska hustillverkaren A-Hus.

Läs mer om projektet på projektwebben solhojdensutsikt.se

Category

Bostadsutveckling