Slutfört! Glasberga Sjöterrass, Sjövillorna. Fri elbil och solceller som standard.

Med miljön i fokus! Fri elbil och solceller som standard.
Sju exklusiva villor med fantastisk utsikt över Glasbergasjön.

Nu är Sjövillorna uppförda och inflyttade i Glasberga Sjöterrass med adress Båtsman Lobergs gata. Området består av både villor och radhus med mycket sjönära läge vid Glasbergasjön. Här har vi skapat ett område med varierade hustyper och vacker arkitektur med miljön i fokus.

Projektet har stor vikt på miljö och varje hus har försetts med solpaneler och uttag för elbil. Har man köpt hus här får man inte bara ett vackert boende med hög standard – man får också en fri elbil under ett helt år.

De 255 kvm stora sjövillorna som är exklusivt designade ligger vackert längs Glasbergasjöns strandkant.
Husets fasad med inslag av både puts och trä i kombination med de generösa fönsterpartierna skapar både harmoni och rymd. Sjövillan har i sitt grundutförande fyra rymliga sovrum, men kan lätt byggas om till sex.

I huset är köket samt det rymliga ljusa vardagsrummet givna favoritplatser som den stora träaltanen som vetter mot sjön. Tack vare takets unika byggnadsintegrerade solcellslösning från Soltech Energy genereras el utan att kompromissa med vare sig funktion eller estetik.

Våra miljösmarta sjövillor är belägna i familjevänliga Glasberga som omges av åkrar, ängar och skogsområden. I området finns två förskolor, temalekplats och bollplan. För att göra miljön extra trygg tillämpas ”Lugna-gatan-principen” med anpassad gatu- och trafikmiljö. På några minuters avstånd finns all service i form av butiker och restauranger vid Morabergs handelsplats.

Sjövillorna har ett privat läge och ligger vid en lokalgata som avslutas vid en vändplan. Husen är cirka 255 kvm fördelat på 9 rum och kök i två plan och i anslutning till entrén finns carport med förråd. Tomterna blir färdigställda med gräsmatta och stenbelagd gångväg till entrén.

SJÖVILLAN PASSAR DIG SOM VILL HA ETT HUS ATT VÄXA I MED ÖPPNA OCH GENERÖSA YTOR.

På entréplan välkomnas du in i en rymlig hall, som leder dig vidare till kök och vardagsrum med stor härlig öppen planlösning. Från vardagsrummet når du den generösa träaltanen. Här finns även wc/dusch, separat tvättstuga samt två rum som kan nyttjas som kontor, förråd, gästrum eller extra sovrum.

Hela entréplanet har bekväm komfort med golvvärme. Standard-inredningen har en tidlös stil med vita väggar och ekparkett på golvet. Villans centrala punkt ”köket” har hög standard med inredning från Puustelli med bland annat induktionshäll, integrerad diskmaskin och mjukstängande lådor. De miljöklassade vitvarorna är i rostfritt stål.

Det övre planet inrymmer två stora allrum, fyra sovrum, två badrum samt walk in closet. I grundutförandet finns fyra sovrum men önskar man ytterligare sovrum nns det möjlighet att göra om båda allrummen på övre plan. Även på bottenplan kan man med fördel gör om två av rummen till sovrum eller gästrum.

Byggnadsår

2019

Bostadstyp

Fristående villa

Boyta

225 kvm

Antal rum

9

Upplåtelseform

Friköpt

Inflyttning

Prel. hösten 2019

Category

Bostadsutveckling