Slutsålt! – 16 bostäder Glasberga Sjöstad, Södertälje

Mitt i Glasberga Sjöstad, endast ett stenkast från vattnet, ligger Glasberga Sjöterrass. Området präglas av byggnation av villor och radhus med närhet till både natur, bad, aktiviteter samt service. Här planerar vi att bygga cirka 16 bostäder, där husens arkitektur och färgsättning ska smälta in med den kringliggande bebyggelsen. Då områdets detaljplanearbete pågår, har vi i dagsläget tyvärr inte så mycket information om de bostäder vi kommer att bygga men är du intresserad av ett boende här kan du redan nu lämna intresse

OM GLASBERGA SJÖSTAD
Glasberga Sjöstads omgivningar med åkrar, ängar och skogsområden ger området en vacker och attraktiv inramning. I området finns även en sjö som erbjuder både bad och fiske. Lekplats, bollplan, gång- och cykelvägar gör Glasberga lättillgängligt och familjevänligt. En helt ny temalekplats, där det även finns utegym, samt boulebana, ligger bara ett stenkast från husen som planeras. För att göra området extra tryggt och säkert tillämpas ”Lugna gatan-principen” i hela området, vilket innebär att gatu- och trafikmiljön anpassas för att ta hänsyn till gående och barn.

SERVICE
Bara någon minut från områdets infart finns nyöppnade ICA Maxi och Biltema. På andra sidan E4:an finns Morabergs handelsplats med ett stort utbud av service, butiker och restauranger.

30 MINUTER TILL STOCKHOLM CITY
Glasberga ligger i östra Södertälje. På 20 minuter reser du med pendeltåg från Östertälje till Stockholm. Med bil via E4:an tar resan knappt 30 minuter. Buss 759 går mellan Hovsjö Skola och Glasberga Sjöstad via Södertälje Centrum och Östertälje Station. Hållplatsen i Glasberga heter Carin Bååts gata.

CENTRUM
Till Södertälje Centrum tar det ca 5 minuter med bil. Här finns bland annat det mycket populära Tom Tits Experiment, hotell, caféer, restauranger, gallerior och allt annat som en stadskärna kan erbjuda. Genom ett nystartat samarbetsprojekt med privata och offentliga aktörer har Södertälje kommun som mål att bli årets stadskärna 2019. Syftet är att utveckla stadskärnan så att den blir mer attraktiv och levande.

Snabbfakta:
Försäljningsstart: Ej fastställd
Byggstart: Ej fastställd
Bostadstyp: Radhus och villor
Pris: Presenteras inför försäljningsstart

Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan:
Jenny Magnefelt
Nyproduktionsansvarig / Fastighetsmäklare
Mobil: 072-018 32 79
E-post: jenny.magnefelt
@fastighetsbyran.se

Category

Bostadsutveckling